Epilare definitiva cu laser

Epilarea cu laser este o procedura medicala care foloseste un fascicul intens de lumina pentru a elimina parul nedorit. In timpul acestei proceduri, fasciculul laserului trece prin piele, prin fiecare folicul de par, iar căldură sa intensa impiedica parul sa mai creasca pe viitor, deoarece distruge foliculul de par. Persoanele cele mai interesate de aceasta procedura sunt cele care au parul negru si o piele deschisa la culoare.

Eficienta indepartarii parului definitiv nu este garantata cu o singura şedinţa de epilare cu laser, ci poate fi nevoie de mai multe, inclusiv tratamente periodice de intretinere.

Epilarea cu laser a devenit tot mai populara in ultimii ani, mai ales datorita eficientei ridicate, in comparaţie cu celelalte metode - epilatul cu ceara sau raderea. In plus, preturile nu mai sunt atat de ridicate ca la început si exista numeroase oferte si vouchere pe care le poti folosi. Zonele pe care poti folosi epilarea cu laser sunt fata, buza superioara, barbia, axilele, zona inghinala, picioarele si braţele.

Femeile cu probleme hormonale ar putea avea probleme daca vor sa beneficieze de epilarea cu laser, asa ca cel mai bine ar fl sa consulte un medic inainte. De asemenea, epilarea cu laser nu este eficace, in general, in cazul femeilor cu par alb, gri, blond sau roşcat,

Beneficii pentru epilarea cu laser

Epilarea cu laser este soluţia ideala mai ales pentru femeile cu par negru, dar piele deschisa la culoare, deoarece laserele indeparteaza parul nedorit selectând flecare fir de par, lasand pielea in jurul sau intact. In plus, in ciuda faptului ca laserul se ocupa de fiecare fir de par in parte, procedura este una rapida, mai ales pentru ca se pot trata mai multe fire de par in acelaşi timp. De exemplu, parul de deasupra buzei superioare poate fl eliminat in mai puţin
de un minut, iar zonele mai întinse, ca spatele sau picioarele, pot fi tratate intr-o ora.

Dupa trei-cinci şedinţe de epilare cu laser, 90% dintre pacienţi scapa definitiv de parul nedorit.

Serviciile noastre