Electrostimulare

Electrostimularea

Ce inseamna tratamentul de slăbire prin electrostimulare corporala?

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, experţii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele şedinţelor de electrostimulare sunt vizibile imediat, plus, ca rezultat al şedinţelor de electrostimulare, muşchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat. Pe langa tonifierea musculara si arderea grăsimilor, şedinţele de electrostimulare cresc metabolismul, circulaţia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

Procedura de electrostimulare corporala a fost folosita iniţial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spaţiu. Apoi a fost introdusa in spitale, cu funcţii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor durere, reabilitare post-accident. In saloanele de infrumusetare corporala, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extrem avansat, avand rezultate spectaculoase, devansand fitness-ul si chirurgia plastica.

Tratamentul prin electrostimulare reprezintă o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicaţi diferite zone de tratament, in funcţie de necesitati, stimulând astfel muşchii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriaşa de energie in muşchi. Pentru a satisface aceasta cerere, muşchii utilizeaza ca sursa de energie grăsimile din imprejurimi, arzandu-le in acelaşi fel in care se ard in timpul unor exerciţii obişnuite.

Senzaţia pe care o ai cand faci o şedinţa de electrostimulare este foarte plăcută, relaxanta asemenea unui masaj. O şedinţa de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muşchii sunt lucraţi cu contractii de diverse intensitati. Fiecare persoana isi regleaza intensitatea in funcţie de cat suporta si de cat de antrenati sunt muşchii.

Primele efecte vizibile apar cel târziu dupa a treia şedinţa,dar dupa 12 şedinţe de electrostimulare se poate vorbi de un efect tonifiant remarcabil. Este foarte important ca aceste şedinţe de electrostimulare sa fie efectuate pentru început fara pauza, cu o frecventa de minim 3 şedinţe pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o şedinţa de electrostimulare o data la 7 zile. Cele mai bune rezulatte in obţinerea unui corp de invidiat presupun combinarea şedinţelor de electrostimulare cu cele de impachetari, cavitatie, radiofrecventa sau masaj transdermic vacuumat.

Tratamentul prin electrostimulare inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muşchilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului asigura o viata sanatoasa prin uşurarea fluxului sangvin si prin arderea grăsimilor atat de nocive organismului.

Beneficiile tratamentului prin electrostimulare corporala:

  • reda fermitatea muşchilor,
  • elimina celulita,
  • micsoreaza stratul adipos,
  • pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sănătos,
  • imbunatateste circulaţia sanguina.

Tratamentul prin electrostimulare trebuie efectuat sistematic, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 şedinţe pe sapatamana si trebuie sustinut prin urmarea unei diete si consumarea a cel puţin 21 apa zilnic. Noi recomandam respectarea principiilor dietei disociate care asigura rezultate foarte bune in combinaţie cu şedinţele de electrostimulare. In cazul in care nu se poate urma o dieta, recomandam cel puţin sa fie evitate excesele, alimentele cu număr mare de calorii si mesele dupa ora 18.00. Totuşi, o dieta echilibrata tinuta corect potenteazaefectele şedinţelor de electrostimulare corporala si grăbeşte slabirea.

Efectul şedinţelor de electrostimulare se vede in funcţie de metabolism si de intensitatea cu care se lucreaza, de surplusul de greutate si daca se urmeaza sau nu o dieta, si se evidentiaza si mai mult daca se combina si cu alte terapii corporale. Cu ajutorul tratamentului de electrostimulare, nu se slabeste in kilograme, ci in circumferinţa.

Daca se revine imediat la regimul alimentar normal, fara nici un fel de reţineri, si daca nu se mai fac şedinţe de electrostimulare pentru intretinere, in aproximativ 3 luni corpul va incepe sa acumuleze grăsimi din nou.

Şedinţele de electrostimulare pentru intretinere se recomanda a fi efectuate o data pe saptamana.

Serviciile noastre