Dermapen

Cel mai avansat si accesibil tratament pentru reîntinerirea pielii si tratarea cicatricilor

Preţ tratament incepand cu: 440 RON/sedinta

Dermapen - alegerea inteligenta!

Dermapen, cel mai avansat si accesibil dispozitiv ce foloseste ace detaşabile de unica folosinţa pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile este disponibil la Anna Skin Care si Egoclinic.
Fie ca vorbim de cicatrici post acneice, postoperatorii, atrofice sau despre imbunatatirea calitatii pielii, riduri, pori dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin
Dermapen.
Daca pana acum alternativele moderne de reintinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o buna parte a populaţiei, preţul unei şedinţe cu Dermapen variaza intre 100 si 150 de EURO, fiind la fel de eficient ca tratamentele laser si comparabil in rezultate cu peelingurile chimice.

Durere minima, mai puţine urme pe piele si recuperare rapida.

Cu dermapen nu exista sanse de infecţie, intrucat capetele de tratament sunt sterile si de unicafolosinţa si nu exista nici efecte secudare. Poate fi folosit ca si terapie unica sau combinat cu alte terapii. Dermapen este primul tratament avansat pentru mezoterapia fractionala a pielii.

Cum actioneaza?

Dispozitivul executa mii de micro-intepaturi controlate, cu un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin acţiunea mecanica, cat si prin introducerea substanţelor active direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de pătrundere al acestora se adapteaza nevoilor specifice fiecărui pacient in parte, putând fi ajustati pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.
Cele 11 ace sterile, individuale, vi breaza, diminuând senzaţiile neplăcute. Datorita acţiunii pe verticala, acele pătrund uşor in cicatrici, reducând riscul de sangerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Ce afecţiuni trateaza Dermapen?

Dermapen este indicat pentru rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei. Numărul de şedinţe individuale indicat diferă in funcţie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, intre 3 si 8, la un interval de 2-3 saptamani.

Cum decurge tratamentul?

 • se demachiaza pielea;
 • pentru inlaturarea disconfortului se aplica local o crema anestezica. Se lasa sa acţioneze 15-20 minute, apoi se curata zona ce urmeaza a fi tratata cu o soluţie dezinfectanta;
 • se regleaza adancimea de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte;
 • se aplica substanta activa specifica zonei tratate; 4
 • se creaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substanţelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

Durata unei şedinţe este de aproximativ 20-25 minute. La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pentru a obţine penetrarea optima a ingredientelor active, cat si pentru a calma si relaxa pielea.

Avantaje - Rezultate

 • Tonifiere, lifting si reintinerirea pielii;
 • Reduce cicatricile post acneice si post operatorii atrofice;
 • Amelioreaza ridurile si liniile fine;
 • Micsoreaza porii dilatati;
 • Amelioreaza vergeturile;
 • Trateaza alopecia;
 • Fara traume;
 • Recuperare rapida.
Serviciile noastre